Sommerferien 2012 – Snällsböke i Sverige

Turen gik til Snällsböke i Sverige med hele den pukkelryggede familie, eller i hvert tilfælde den halve 🙂

Panorama af Ødegård

Vi havde lejet et hus i Snällsböke i Småland af en skolekammerat fra min folkeskole. Det ligger dejligt med langt til naboerne, med en kæmpe grund til at lege og hygge på.

Det er blevet til bl.a.:

Kroket

Kroket

Geocaching

Geocaching

Rundbold med nogle morgenboller, der var gået lidt galt og Bålhygge

Bålhygge

og de mellemste børn har været på jagt efter frøer, tudser og hugorme

Frøjagt

Vi har fået kørt langt efter mælk og andre fornødenheder, man skulle faktisk på motorvej for at komme i ICA Kvantum 🙂 det er fantastisk, der var ingen børn, der tigger om at få lov at gå til købmanden efter is !!!

Seværdigheder, var ikke det vi brugt mest tid på tid på, for vi var jo af sted for at slappe af og komme ned i gear, så vi var blot forbi et lille elg”cirkus” og både en slikfabrik med 200 slags bland-selvslik og et godis-flug med 250 slags….de 2 sidste var kæmpe hit blandt ungerne…..det var dog svært at begrænse sig 🙂

Vi skulle egentlig også have fisket, men farmor (der havde fiskestænger med) havde kommet til at medbringe havhjul og pirke, og det mente husbonden ikke var de bedste til en lavvandet sø…..ja jeg blandede mig ikke rigtig, man skal jo kun sige noget, hvis det bidrager positivt !

Trist at ugen gik så hurtigt, men sådan er det jo…..alt godt ender, og så må vi bare finde noget andet at glæde os over.

Fortsat god sommer