Børnefavorit: Pasta med pølser, boullion og tomatketchup

400 g frisk pasta, 1 dl ketchup, 6 røde pølser, 3 “gode” grøntsagsterninger, 2 dl vand

Tilbehør: grøntsagsstave og grove boller se opskriften på bollerne under linket Grove boller med roastbeef og grønt

  1. Kog pastaen med 1 boullionterning og derudover efter anvisningen på pakken.
  2. Skær pølserne i skiver og rist dem i lidt oliemargarine.
  3. Tag pølserne af panden, og kog den af med de 2 dl vand.
  4. Tilsæt ketchup og de to sidste boullionterninger.
  5. Opløs terningerne i vand/ketchupblandingen og vend til sidst pasta og pølser i “saucen”.

Børnekarakter 5

ramen 5

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.