KitchenAid i aktion !!

Der har været gang køkkenet og især i bageriet de sidste dag, og min dejlige Kitchen Aid har virkelig måttet arbejde de sidste dage, den har klaret det forrygende. det er nok en af de bedste investeringer vi længe har gjort 🙂

billede af kitchenAid

Der er blevet fyldt godt op i fryseren og maverne med bl.a. citronfromage, Banankager ud fra opskriften på Bananmuffins, Koldhævede rugboller (opskrift følger), Kringle og  Grove baguettes. Men jeg må nok sige at der var et brød som faldt i særlig god jord var Langtidshævet hvedebrød i bradepande. Det er bare så lækkert og kan holde sig frisk i flere dage, hvis det blot opbevares løst indpakket i eks. staniol. Har ikke prøvet med en pose, men tænker at det bliver for tæt.

I aften finder jeg nok remedierne frem igen, så skal vi have bagt nogle Speltboller med havregryn til fryseren i morgen (endnu en koldhævet dej).