Sommerferie-tur i det jydske…

Fra lørdag til mandag har vi været på et lille turné i Jylland med nogle gode venner. Børnene er lige gamle med vores, og de er så gode til at lege sammen, at det er en ren fornøjelse.

Vi startede Renaultén kl ca. 7 lørdag morgen og kørte til Legoland, hvor vi havde nogle fantasktiske timer, se blot billederne. Efter mange timer dér kørte vi hele vejen til Comwell i Rebild Bakker, hvor vi skulle have base mens vi residerer i det jydske. Dejligt hotel, lækre senge, god pool, tennisbane, lækker morgenbuffet og fantastiske omgivelser.

Søndag vendte vi næsen mod Randers og Randers Regnskov og vi så en masse spændende dyr og planter, se blot billederne (hyperlink).

Mandag, vores sidste dag, tog vi i Den Bamle By i Aarhus. Det var vældig spændende, fantastisk som de kan genetablere huse fra andre byer og få det hele til at smelte troværdigt sammen. Vi tog en del billeder – vil prøve at få lagt lidt op her(hyperlink).

billeder følger