Måske bliver det nærmere 2 uger fra Helvede !

Sidste uge var ikke den sjoveste, men det er åbentbart ikke helt slut endnu. Halvslatne børn, en mand der skal lidt på farten i løbet af ugen, og nu er jeg så helt nede og ligge med bihulebetændelse, feber, kvalme, hoste og masser af snot….jamen er livet ikke bare fantastisk. Pinex, antibiotika, næsespray og masser af te og C-vitaminer er mine våben og så selvfølgelig en masse hvile. Har lige til morgen talt med lægen, og hvis ikke det er blevet bedre til i morgen skal jeg lige tjekkes….h1n1….arjjj mon ikke bare det er den almindelige vinterinfluenza i værste fald.

Men i min dårligdom nåede jeg da lige at dvæle ved og nyde en fantastisk fin morgenhimmel i går onsdag, hvor solen skinnede så fint på skyerne under dens opstigen i øst.

Himmel over Næstved