Bankekød

5-600 g skært oksekød/bankekød skåret i tynde skiver, 3 spsk. hvedemel, salt og peber, 2 løg, 30 g oliemargarine, 2-3 laurbærblade afhængig af størrelse, 5 dl grønsagsbouillon, kulør efter smag

  1. Bank kødskiverne flade med hånden og vend dem i krydret mel.
  2. Brun skiverne af kød i oliemargarinen og tag dem af efterhånden som de er brunet færdigt.
  3. Skær løgene i tynde skiver og brun dem i det tilbageblevne fedtstof.
  4. Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade og bouillon, således at det lige dækker.
  5. Lad retten simre under låg i ca. 1½ time, indtil kødet er helt mørt.
  6. Hvis saucen er for tynd, kan den jævnes yderligere inden servering.
  7. Smag til med salt og peber.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.