Victoria … nu i 1. klasse…

Victorias første skoledag i 1.C.

Så kom den længe ventede dag, hvor Victoria skulle starte i skole igen, nu i 1.C. Det var en dejlig dag, hvor børnene syntes at være glade for gensynet efter den lange sommerferie.  Efter fællessang i hallen var klasselæreren klar til at modtage de spændte elever og havde sat navneskilte op og bød på både æble og rosiner 🙂

Der kom hurtigt gang i penalhusets nyspidsede beboere, da 1. opgave var at dekorere et skriveunderlag, Victoria tegnede legoklodser, en blide, en brontosaurus og en pige der bader…..nok voldsomt inspireret af, hvad vi har kørt rundt til i ferien (Legoland, Middelaldercenteret, GeoCenteret og Svømmeland)

I morgen starter livet i 1. klasse for alvor, da får Victoria nemlig sine første lektier for, så nu skal vi til at finde en god rytme med lektielæsning om eftermiddagen….det glæder jeg mig faktisk lidt til.