Baguettes, 3 stk.

1 pk. gær, 5 dl lunkent vand, 1 spsk. olivenolie, 2 tsk. salt, ca. 800 g mel

  1. Rør gæren ud i lidt af vandet.
  2. Tilsæt resten af vandet, olie og salt. Tilsæt ca. 725 g af melet, og ælt til en smidig dej.
  3. Lad hæve tildækket i ca. 1 time. Sæt ovnen på 225°.
  4. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 3 dele.
  5. Rul hver del til en lang pølse, vrid, og læg på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad hæve tildækket i ca. 20 minutter.
  7. Bag baguetterne midt i ovnen, ca. 25 minutter.
  8. Lad dem afkøle på en rist. S
  9. erver brødet lunt med hvidløgssmør.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.