Tillykke med fødselsdagen Jesper og tak for gaven!

Renault Kangoo 1.4 RT

Jeg har efterhånden været Sjælland rundt og set på rigtig mange tvivlsomme rustne Fords, Fiat’s og Opel’r. Alle sammen helt igennem fanstatiske på papir, men noget falmede og utroværdige i det virkelige liv.

MEN så var den der, eller det troede jeg. Min egen lille Ford Ka. Helt igennem upraktisk og umulig lille. Jeg havde endda fået overtalt Jesper med argumentet, “vi sætter vi blot anhængertræk på”, men nej ! Det kan man ikke på en Ka, man må kun køre med cykler. Dybt godnat!

Nu er jeg så nået dertil, at jeg bare VIL ha’ en bil, og da jeg har kortet og det er min første..og en masse andet, så må det være rigmelig at jeg bestemmer mest! Så jeg har bestemt os for at vi vil have en Renault Kangoo 1.4 og allerhelst i morgen.

Så Jesper. Du har INTET, der er mere vigtigt i morgen end at skaffe mig ovenstående. Bemærk iøvrigt, at der er en tredie trepunktssele på bagsædet. Du går en hård tid i møde min ven.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Jp4e2bHZIpA