300 g skinkeschnitzler af inderlår, 200 g frisk spinat, ¼ blomkål, 3 gulerødder, 1 spsk olie, 1 l optøet hønsekødssuppe fra frost uden urter/ hønsebouillon, 100 g ægnudler, 1-2 spsk sojasauce, peber
Tilbehør: Grovboller med spinat og hytteost
- Rens spinaten for grove stilke og skyl spinaten for jord.
- Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter.
- Skær evt. stokken i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver, og skær derefter hver skive til en blomst.
- Kog ægnudlerne som oplyst på pakken og dryp dem godt af.
- Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler, dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt.
- Varm halvdelen af olien op og steg halvdelen af kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1½ minut.
- Tag kødet op på en tallerken.
- Gør det samme med den anden halvdel af olien og kødet.
- Svits blomkål og gulerødder i ca. 1 minut.
- Tilsæt suppen og varm den op.
- Tilsæt spinaten.
- Kog suppen i gemmen i 1-2 minutter.
- Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem igen.
- Smag til med sojasauce og peber.