Spinatsuppe med lynstegte svinekødsstrimler

300 g skinkeschnitzler af inderlår, 200 g frisk spinat, ¼ blomkål, 3 gulerødder, 1 spsk olie, 1 l optøet hønsekødssuppe fra frost uden urter/ hønsebouillon, 100 g ægnudler, 1-2 spsk sojasauce, peber

Tilbehør: Grovboller med spinat og hytteost

  1. Rens spinaten for grove stilke og skyl spinaten for jord.
  2. Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter.
  3. Skær evt. stokken i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver, og skær derefter hver skive til en blomst.
  4. Kog ægnudlerne som oplyst på pakken og dryp dem godt af.
  5. Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler, dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt.
  6. Varm halvdelen af olien op og steg halvdelen af kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1½ minut.
  7. Tag kødet op på en tallerken.
  8. Gør det samme med den anden halvdel af olien og kødet.
  9. Svits blomkål og gulerødder i ca. 1 minut.
  10. Tilsæt suppen og varm den op.
  11. Tilsæt spinaten.
  12. Kog suppen i gemmen i 1-2 minutter.
  13. Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem igen.
  14. Smag til med sojasauce og peber.

Print denne post Print denne post