200 g god hvid chokolade, 4 pasteuriserede æggeblommer, 4 spsk sukker, 3 pasteuriserede æggehvider, 3 1/2 dl piskefløde, 3 husblas udblødt i koldt vand.
Pynt: flødeskum, og reven usprøjten citronskal og lidt friske blåbær måske
- Hak chokoladen og smelt den forsigtigt over vandbad eller i mikroovnen.
- Pisk blommer og sukker cremet.
- Smelt den udblødte husblas i mikroovnen og hæld den i sukker/blommeblandingen.
- Rør chokoladen i.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
- Pisk fløden til en let skum og vend også den i chokoladeblandingen. Kom moussen i portionsglas eller en stor skål.
- Dæk moussen med husholdningsfilm og stil den på køl i 2-4 timer.
- Inden servering pyntes moussen med flødeskum og revet citronskal.