Kalkunpande med ristaffel

Kalkunpande: 600 g kalkun i tern, 1 dåse ananas, 1 kop rosiner, 4 tsk karry, 6 spsk olie, 2 dl madlavningsfløde, 1 dl Soya

Ris: 1 dl ris pr person kogt efter anvisningen på pakken.

Tilbehør i øvrigt: henkogt ananas i stykker, bananer i skiver, ristet kokosmel, saltede peanuts, mangochutney, rosiner.

Kalkunpande: Læg kødet i olien og tilsæt soya, ananas, rosiner og karry. Lad kødet trække i marinaden i mindst en time. Steg kødet med marinade uden ekstra fedtstof i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter fløden og rør godt igennem indtil retten er gennemvarm.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.