400-500 g rejer i lage, 2 spsk. mayonnaise, 1 spsk. ketchup, 1 tsk. paprika, 1 bundt dild, 1 citron, salt og friskkværnet peber
- Hæld væden fra rejerne , og lad dem dryppe godt af
- Rør dressingen sammen af mayonnaise, ketchup, paprika og 2 spsk. hakket dild.
- Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Vend rejerne i dressingen, og anret evt. rejesalaten på halve æg og pynt med citronskiver og dild.
- Server med rugbrød eller franskbrød.
Ja, efter den store succes med rævesaucen, så tror jeg, at jeg vil prøve din rejesalat i morgen, der er en rest fra påskefrokosten 😉
Jeg kom til at bevæge mig rundt på din blog, og her er vældig hyggeligt, så måske bliver jeg stamkunde hehe 😀
Hej Rikke.
Undskyld det lidt sene svar, har haft lidt travlt med andet end bloggen i påsken. Håber at rejerne smagte! kig endelig forbi på siden, og hvis der er noget du kommer i tanke om, som kunne være interessant for mig at skrive om eller lignende , så smid en comment på http://www.somes.dk eller en mail på stine@somes.dk , så skal jeg gøre mit bedste for at finde på/ud af noget sjovt, spændende, fristende, lækkert, hyggeligt…..