Så kom min MacBook endelig

I går onsdag den 9. maj oprandt dagen hvor min (fødselsdagsgave fra manden) nye MacBook kom med UPS…..desværre var jeg ikke hjemme, jeg måtte forlade min adresse kl 15.00, da jeg skulle på aftenvagt fra 15.30 til 23.30, og tænk sig kl. 15.30 kom pakkerne, så jeg måtte gå i hele 8 1/2 time og vente på at åbne dem.

Macbook i pakker

Men selv om jeg var lidt træt, da jeg kom hjem kl. 23.50, så måtte jeg lige pakke det hele ud og sætte computeren til opladning, så den var klar til at blive brugt hele dagen i dag.

Mackbook pakker ud

Jeg kan ikke prale af at være den helt store haj til det hersens installering, men jeg har da egenhændigt konfigureret computeren, satte det trådløse netværk til at køre og installeret den trådløse Mighty Mouse…..og det virker faktisk.

 

Jeg mangler stadig at installere Office:Mac og AppleCare ProtectionPlan. Måske sætter jeg min IT-support til at installere disse, mens jeg har aftenvagt igen i aften, for så kan jeg bruge den rigtigt i morgen. Han mener dog, at jeg bør gøre det selv i efermiddag inden jeg tager på arbejde, fordi jeg jo lærer mest, hvis jeg gør det selv…….lad os nu se om jeg tør gå i gang……. I mens jeg tager mig mod til har jeg skrevet dette indlæg på Mac’en.

En tanke om “Så kom min MacBook endelig”

Der er lukket for kommentarer.