Pastasalat: 300 g broccolibuketter, 4 små gulerødder,i tynde stave, 160 g tørret fuldkornspasta, 6 soltørrede tomater, 1-2 tsk revet citronskal citron, 1-2 fed hvidløg, salt og peber
Parmaskinke: 8 skiver parmaskinke
Pastasalat:
- Ordn grønsagerne.
- Kog pastaen, og i de sidste 5 minutter af kogetiden koges broccoli og gulerodsstave med.
- Afdryp pasta og grøntsager i en si.
- Smag til med soltørrede tomater i strimler, 1-2 tsk groftrevet citronskal, finthakket hvidløg, salt og peber.
Parmaskinke:
- Læg parmaskinken på en varm pande og steg den sprød eller læg den på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225 grader, til den er sprød.
Anret og server med ex 500 g AMO´s Grove ciabatta flutes (brødblanding).