Broccolitærte med larks eller hummerhaler

Broccolitærte med laks el. hummerhaler

1 rulle Maizena grovtærtedej

Fyld: 400 g broccoli, 10 forårsløg, 100 g babyspinat, 6 æg, 1 dl minimælk, 50 g revet mild ost 13%, salt og peber,

Tilbehør: 300 g krebsehaler, frisk dild, frisk purløg

Tærte/fyld:

  1. Beklæd en tærteform på ca. 25 cm i diameter med dejen, prik bunden med en gaffel.
  2. Skær broccoli i små buketter, skræl stokken, og skær den i tern.
  3. Blancher broccolien i letsaltet vand.
  4. Skær forårsløg i skrå skiver, og skyl spinaten grundigt.
  5. Pisk æg, mælk, ost, salt og peber sammen.
  6. Vend grønsagerne i, og hæld fyldet i tærtefadet.
  7. Bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter, eller til æggemassen er stivnet.

Tilbehør:

  1. Vend de afdryppede krebsehaler med finthakket dild og purløg.
  2. Server den lune tærte med hummerhalerne.
Print denne post Print denne post