1 rulle Maizena grovtærtedej
Fyld: 400 g broccoli, 10 forårsløg, 100 g babyspinat, 6 æg, 1 dl minimælk, 50 g revet mild ost 13%, salt og peber,
Tilbehør: 300 g krebsehaler, frisk dild, frisk purløg
Tærte/fyld:
- Beklæd en tærteform på ca. 25 cm i diameter med dejen, prik bunden med en gaffel.
- Skær broccoli i små buketter, skræl stokken, og skær den i tern.
- Blancher broccolien i letsaltet vand.
- Skær forårsløg i skrå skiver, og skyl spinaten grundigt.
- Pisk æg, mælk, ost, salt og peber sammen.
- Vend grønsagerne i, og hæld fyldet i tærtefadet.
- Bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter, eller til æggemassen er stivnet.
Tilbehør:
- Vend de afdryppede krebsehaler med finthakket dild og purløg.
- Server den lune tærte med hummerhalerne.