Dej: 400 g sukker, 4 æg, 450 g mel, 5 tsk vanillesukker, 5 spsk kakaopulver, 4 tsk bagepulver, 3 3/4 dl sødmælk, 300 g smør eller oliemargarine
Glasur: 200 g smør, 7 spsk kaffe, 375 g flormelis, 31/2 spsk kakao, 3 tsk vanillesukker, 150-200 g kokosmel
- Sukker og æg røres til det er lyst og luftigt.
- Mel, vanillesukker, kakaopulver og bagepulver blandes for derefter at blive hældt i dejen skiftevis med mælken.
- Til sidst tilsættes det smeltede, afkølede smør.
- Kagen hældes i en smurt bradepande på ca. 28 x 41 cm. og bages ved 190° i ca. 25 min.
- Kagen skal afkøles – ikke være helt kold – inden glasuren kan lægges på.
- Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og smøres derefter på kagen.
Du har glemt at angive hvor meget kokos der skal i glasuren 🙂
Tak Merete….
Det er naturligvis en fejl 🙂 somme tider går det altså lidt for stærkt med intastningen, nå men, nu er fejlen rettet, så skulle det være muligt at bage kagen korrekt 🙂