Fiskefrikadeller: 400-500 g fiskefars med laks og torsk fra fiskehandleren, eller den fra Netto, oliemargarine til stegning.
Bådkartofler: 6 bagekartofler skåret i både. 2 spsk olie, salt og peber, bages i varmluftovn ca 25-30 minutter ved ca 200 grader
Grøntsager: 600-800 g blandede grøntsager, vi valgte broccoli, blomkål og gulerødder som blev dampet/kogt efter smag
Hollandaise: 200 g smør, 1 spsk vand, 3 æggeblommer, peber, havsalt, 3 spsk citronsaft.
- Gør et vandbad klar i en stor gryde og stil en metalskål som passer i gryden.
- Lad smørret smelte i en anden skål, husk at skumme det hvide skum af, som udskilles.
- Kom æggeblommerne i metalskålen og pisk det med 1 spsk vand. Sæt skålen over det varme vandbad.
- Tilsæt nu det flydende smør først dråbevis, så i en ganske fin stråle og pisk kraftigt med piskeris eller håndpisker.
- Når saucen er jævn og cremet, skal der bare smages til med salt, peber og citronsaft.