Kylling i tomat-flødesauce

Kylling: 1 kg parteret kylling, salt og peber

Sauce: 1 spsk olie, 1 hakket løg, 6 soltørrede tomater i små stykker, 1 ds. hakkede tomater naturel, 1 dl fløde, salt og peber

Ris/pasta: koges efter anvisningen på pakken

Kylling:

  1. Læg kyllingestykkerne i en bradepande, drys med salt og peber og stil dem i ovnen ved 200° , i ca 40 minutter, til de er gennemstegte.

Sauce:

  1. Damp løg og soltørrede tomater i olien.
  2. Tilsæt hakkede tomater og kog suppen op.
  3. Hæld fløden deri og smag til med salt og peber (og evt lidt sukker, hvis tomaterne er for sure).

Når kyllingen er færdig, lægges stykkerne over på et varmt fad. hæld fedtet fra bradepanden og kog derefter panden af med ganske lidt vand. Tilsæt afkoget til saucen og hæld derefter saucen hen over kyllingestykkerne, så er retten klart til at blive serveret sammen med pasta og en blandet grøn salat.

Print denne post Print denne post