Kinesisk inspireret nudelret

300-400 g kinesiske nudler af hvede- eller rismel, 2 l vand, 4 tsk salt, 300-400 g minutbøf, 2 store buketter broccoli, 200 g champignoner, 1 spsk jordnødde- eller sesamolie, 4 tsk soya, 4 tsk sherry, 1 tsk sukker, 4 tsk østerssovs.

  1. Bring vand og salt i kog.
  2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  3. Skær minutbøfferne strimler og del broccolien i mindre stykker.
  4. Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte.
  5. Varm olien i en wok eller gryde.
  6. Kom kødet i og svits det i nogle minutter.
  7. Tilsæt grøntsagerne og svits i nogle minutter
  8. Tilsæt soya, sherry, sukker og østerssovs.
  9. Kan med fordel portionsanrettes; fordel nudlerne på tallerkner og kom kød og grønsager ovenpå.
  10. Servér med det samme.
Print denne post Print denne post