300-400 g kinesiske nudler af hvede- eller rismel, 2 l vand, 4 tsk salt, 300-400 g minutbøf, 2 store buketter broccoli, 200 g champignoner, 1 spsk jordnødde- eller sesamolie, 4 tsk soya, 4 tsk sherry, 1 tsk sukker, 4 tsk østerssovs.
- Bring vand og salt i kog.
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Skær minutbøfferne strimler og del broccolien i mindre stykker.
- Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte.
- Varm olien i en wok eller gryde.
- Kom kødet i og svits det i nogle minutter.
- Tilsæt grøntsagerne og svits i nogle minutter
- Tilsæt soya, sherry, sukker og østerssovs.
- Kan med fordel portionsanrettes; fordel nudlerne på tallerkner og kom kød og grønsager ovenpå.
- Servér med det samme.