Somes.dk

Kategorier

Populære opskrifter

Translator

Danish flagChinese (Traditional) flagEnglish flagGerman flagFrench flag
Spanish flagJapanese flagSwedish flagTurkish flag 

Kylling med grønsager i ovn

February 15th, 2009

Kylling med grønsager i ovn

Kylling: 1 kylling på 1,2–1,5 kg, 1 spsk. olie, 2 spsk. barbq sauce, 1 tsk. salt, 1–2 tsk. stærk paprika, 2 spsk. olivenolie

Grønsager: 6 mellemstore kartofler, 2 gulerødder, 1 broccoli, ½ blomkålshoved, 1 rødløg, 2 spsk. olivenolie, 1 tsk. salt, evt. 1 dl sorte oliven

“Sauce”: græsk yoghurt (10 %), evt. smagt til med lidt knust hvidløg og salt

Kylling: Skyl kyllingen indvendig, og tør den med køkkenrulle. Del kyllingen i 8 dele.Bland olie og barbeque sauce og pensl kyllingen på både yder- og indersiden. Drys med salt og til sidst et jævnt lag paprika hen over kyllingestykkerne.

Kylling med grønsager i ovn

Gøntsager: Skyl og skrub kartoflerne. Del dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke skiver. Skyl broccoli og blomkål. Del dem i mindre buketter. Pil løget, og skær det i både. Bland grønsagerne med olie og salt og fordel grønsagerne omkring kyllingen.
Fordel evt. oliven henover.
Steg midt i ovnen,ca. 30–40 min. Tjek om kødet er gennemstegt ved at prikke med en kødnål så tæt på lårbenet som muligt og se om kødsaften er klar og gennemsigtig.
Server straks med den græske yoghurt (evt. smagt til med knust hvidløg og salt.)

Print indlægget Print indlægget

Ingen Kommentar »

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Sky3c Sponsored by Web Hosting