Kyllinge- og kartoffelspyd

32 små kartofler, salt, 2 rødløg, 4 kyllingebryster, olivenolie, 1 lille glas oliventapenade, 16 træspyd

  1. Varm ovnen op til 200°. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i ca. 10-12 minutter.
  2. Pil løgene, og skær dem i både.
  3. Skyl salaten, og lad den dryppe af.
  4. Skær kyllingebryst i store tern, og steg dem i olie på en pande i et par minutter.
  5. Vend de stegte kyllingetern med tapenade, og sæt dem på spyd.
  6. Sæt de kogte kartofler og løgbåde på spyd, og pensl med 2 spsk. olie.
  7. Steg kartoffel- og kyllingespyd i ovnen i ca. 8 minutter, til kødet er gennemstegt.
  8. Server en blandet salat til de lune spyd.

Print denne post Print denne post