Marineret medister: 300 g stegt medisterpølser eller anden pølse – i ca. 1½ cm skiver, 4 bambusspyd – ca. 20 cm lange, 4 spsk sød chili sauce, 1½ spsk mørk balsamicoeddike
Suppe :1 liter Karolines Køkken® rustik Tomatsuppe, 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade, 3⁄4 tsk groft salt, 400 g frosne majskerner
Tilbehør: 240 g groft brød – evt. ristet
Marineret Medister:
- Fordel pølseskiverne på spyddene.
- Bland chilisauce og balsamicoeddike i et fad og vend medisterpølsen i blandingen.
- Pølsespyddene kan evt. lunes i mikrobølgeovn, ovn eller pande, inden de bliver vendt i marinaden.
Suppe:
- Bring tomatsuppe, rosmarin og salt i kog under omrøring i en tykbundet gryde.
- Tilsæt majs og resten af marinaden og bring atter suppen i kog.
- Smag til og kom suppen i en stor, varm skål.
- Server med pølsespyd og groft brød.
Pølsespyddene kan evt. lunes i mikrobølgeovn, ovn eller pande, inden de bliver vendt i marinaden.
Print denne post