Fundet på www.viskalspise.dk
2 porrer, 2 gulerod, 1 squash, 100 g spirer, 3 spsk olie, 500 g kalkunkød i tern eller strimler, salt og peber
Sur/sød-sovs: 3 spsk Maizena, 5 spsk brun farin, 5 sojasauce, 5 spsk eddike, 3 spsk appelsinsaft, 2 dl vand
Tilbehør: 240 g basmatiris – kogt efter anvisningen på posen, en tomatsalat, groft brød
- Rens porren og skræl guleroden.
- Snit porre og gulerod i tynde skiver.
- Rens squashen og skær den i små tern.
- Rør maizena, farin, sojasovs, eddike, appelsinsaft og vand sammen.
- Opvarm olien i en gryde og svits kalkunkød, porre og gulerod ved høj temperatur under omrøring ca. 3 min..
- Bland squash og spirer i og hæld sovsen over.
Kog retten ca. 6-7 min.
Smag til med salt og peber.
Print denne post