Indiske frikadeller

Indiske frikadeller

Frikadeller: 500 g hakket oksekød 10-12%. 1 hakket løg, 2 fed presset hvidløg, 1 tsk gurkemeje, ½ tsk stødt chili, ½ tsk stødt koriander, 1 tsk stødt spidskommen (ristet på et tør pande og stødt i en morter), 1 spsk friskrevet ingefær, 1½ tsk salt, peber, 1 æg, oliemargarine til stegning

Til pynt: 1 rødløg og 1 limefrugt

Tilbehør: Basmatiris kogt efter anvisningen  på pakken og en salat af små blomkålsbuketter, agurketern, lidt olie og sesamfrø

Frikadeller:

  1. Rør alle ingredienserne sammen.
  2. Form små frikadeller af farsen og steg dem i oliemargarine.
  3. Læg frikadellerne på et fad og pynt med løgringe og limebåde.

Server med ris og blomkålssalat.

Print denne post Print denne post