500 g kyllingefilet, 250 g broccoli, 2 gulerødder, 1 rød peber, 2 spsk olie, 1 dl vand, 2 spsk soya, 1 spsk friskrevet ingefær, 1 spsk maizena, 2 spsk sesamfrø, evt 1 tsk frisksnittet chili
Tilbehør: Ris kogt efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingefilleterne i strimler, og del broccolien i buketter.
- Skær gulerødderne i tynde stænger, rens peberfrugten og skær den i strimler.
- Varm olien op og steg kyllingestrimlerne gyldne.
- Tilsæt grønsagerne og steg i ca 3 minutter.
- Rør vand, soya, ingefær og maizena sammen og hælde det ved.
- Kog retten igennem i ca. 4-5 minutter og anret i et fad.
- Drys med sesamfrø og evt chilien. Server med nykogt ris.