2 squash a´250 g, 2 forårsløg, 1 spsk olivenolie, 6 æg, 1 dl friskrevet parmesan, 2 spsk hakket persille, 1 1/2 dl mælk, 1 tsk salt, friskkværnet peber, 2 spsk olie til stegning, 25 g friskrevet parmesan til pynt
Tilbehør: grovflutes og tomatsalat
- Skær squash og forårsløg i meget tynde skiver og svits dem i 1 spsk olivenolie til de er bløde, men ikke har taget farve.
- Pisk æg, parmesanost, persille, mælk, salt og peber sammen, og vend derefter de stegte grønsager deri.
- Varm 2 spsk olivenolie på en slip-let pande og hæld æggemassen på.
- Steg frittataen ved svag varme i ca. 20 minutter, til den er fast.
- Vend frittataen ved at glide den over på et stort låg eller fad.
- Læg panden over og vend den tilbage på panden med den ustegte side nedad.
- Steg frittataen ca 10 minutter på denne side.
- Pynt med parmesan og skær frittataen i mindre stykker inden servering.