Dressing: 3½ dl Arla Cheasy® Fraiche 6%, 1½ spsk ravigottesauce, 2 tsk friske timianblade, 1 finthakket rød chilipeber (ca. 1 spsk), ½ tsk groft salt
Fisk: 500 g torskefilet uden skind, 2 tsk frisk timian, friskkværnet peber, 4 skiver lufttørret parmaskinke (ca. 50g)
Tilbehør: 300 g dampede gulerødder, 300 g dampede springløg eller broccoli, 1 kg kogte kartofler
Dressing:
- Vend forsigtigt cremefraiche, ravigottesauce, timian, chili og salt sammen.
- Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
- Smag til.
Fisk:
- Rens, skyl og tør torskefileten.
- Fordel fisken til 4 “bøffer”.
- Drys fiskekødet med timian og peber og pak det ind i de tynde skinkeskiver.
- Læg fiskebøfferne på en plade med bagepapir og steg dem øverst i ovnen i ca. 12 min. ved 250°
Tilbehør:
- Husk at forberede kartofler og grønt så det passer med at det er klar når fisken er færdig.
[Print_link]