Kylling i grønt

Kylling i grønt: ½ dl japansk sojasauce,2 tsk friskpresset citronsaft, 300 g kyllingeinderfilet i skrå stykker, 3 spsk oliemargarine, 200 g strimlet savojkål,5 gulerødder i tynde stave (ca. 200 g), 1 dl vand, 1 spsk brun farin, ½ tsk groft salt, ½ spsk majsstivelse, fx maizena, ca. 2 spskmarinade fra kyllingekødet, 200 g optøede, frosne haricots verts

Tilbehør320 g løse ris kogt efter anvisningen på posen med ½ tsk gurkemeje

Kylling i grønt:

  1. Vend sojasauce og citronsaft sammen med kødet og mariner tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  2. Varm oliemargarinen og tag kødet op af marinaden (gem den til sauce).
  3. Svits kødet i ca. 3 min. og tag det op.
  4. Svits savojkål og gulerødder i ca. 2 min.
  5. Rør vand, farin, salt, majsstivelse og marinade sammen.
  6. Hæld blandingen i stegegryden og tilsæt kød og bønner.
  7. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min.

Tilbehør:

  1. Sæt risene over ca. 5 minutter før du laver resten af retten, så skulle det passe med tiden.

Print denne post Print denne post