Kylling i grønt: ½ dl japansk sojasauce,2 tsk friskpresset citronsaft, 300 g kyllingeinderfilet i skrå stykker, 3 spsk oliemargarine, 200 g strimlet savojkål,5 gulerødder i tynde stave (ca. 200 g), 1 dl vand, 1 spsk brun farin, ½ tsk groft salt, ½ spsk majsstivelse, fx maizena, ca. 2 spskmarinade fra kyllingekødet, 200 g optøede, frosne haricots verts
Tilbehør: 320 g løse ris kogt efter anvisningen på posen med ½ tsk gurkemeje
Kylling i grønt:
- Vend sojasauce og citronsaft sammen med kødet og mariner tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
- Varm oliemargarinen og tag kødet op af marinaden (gem den til sauce).
- Svits kødet i ca. 3 min. og tag det op.
- Svits savojkål og gulerødder i ca. 2 min.
- Rør vand, farin, salt, majsstivelse og marinade sammen.
- Hæld blandingen i stegegryden og tilsæt kød og bønner.
- Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min.
Tilbehør:
- Sæt risene over ca. 5 minutter før du laver resten af retten, så skulle det passe med tiden.