Opskrift fundet i Netto´s Sæson nr. 1, Januar 2016
Tilbehør til 4 personer
6 store gulerødder, 2 spsk olivenolie, 1 tsk stødt karry, 1 tsk stødt spidskommen, ½ tsk chiliflager, 1 spsk friskrevet ingefør, saften af 1 stor appelsin, 6 tørrede abeikoser, 1 potte frisk persille eller koriander, salt og friskkværnet peber.
- Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
- Varm olien op på en stor pande.
- Tilsæt karry og spidskommen og dernæst gulerødderne,
- Steg ved god varme under omrøring.
- Steg i ca 5 minutter.
- Tilsæt ingefær, appelsinsaft, og hakkede abrikoser og lad appelsinsaften fordampe.
- Steg yderligere et par minutter, og vend nu med hakket persille eller koriander.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og server straks