Spicy gulerødder

Opskrift fundet i Netto´s Sæson nr. 1, Januar 2016

Tilbehør til 4 personer

6 store gulerødder, 2 spsk olivenolie, 1 tsk stødt karry, 1 tsk stødt spidskommen, ½ tsk chiliflager, 1 spsk friskrevet ingefør, saften af 1 stor appelsin, 6 tørrede abeikoser, 1 potte frisk persille eller koriander, salt og friskkværnet peber.

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå.
  2. Varm olien op på en stor pande.
  3. Tilsæt karry og spidskommen og dernæst gulerødderne,
  4. Steg ved god varme under omrøring.
  5. Steg i ca 5 minutter.
  6. Tilsæt ingefær, appelsinsaft, og hakkede abrikoser og lad appelsinsaften fordampe.
  7. Steg yderligere et par minutter, og vend nu med hakket persille eller koriander.
  8. Krydr med salt og friskkværnet peber og server straks
Print denne post Print denne post