2012 – et år der blot skal glemmes eller ?

Jeg ved det ikke, men synes godt nok at 2012 bliver ved med at være lidt småtræls…… efter vores noget tunge forår, er det da godt nok lidt svært helt at ramme storformen igen.

Kan ikke rigtig sætte en finger på det, men mon det har noget at gøre med savnet af “det, der var engang” samt hverdagens evige udfordring og påmindelse om at tiden og verden fortsætter, og at vi jo egentlig ikke har lyst til at gå glip af noget……Og derfor halser vi efter med alt hvad 5 mennesker nu kan kan opdrive af skole, lektier arbejde, fritidsaktiviteter, forsøg på at se alle de dejlige venner og samtidig holde snavset på nogenlunde afstand i murermestervillaen, bevare en nogenlunde rimelig ernæringstilstand på familiens medlemmer, alt imens græsset også lige skal holdes under knæhøjde og ukrudtet i bedene ligeså.

Må i tænkeboks….

prioritering er nok et must….

og så skal jeg måske til at finde frem til hvad vil jeg med de næste 10 år af mit liv…..for det skal ikke bare ende med at årene forsvinder ubemærket – det er livet for kort til !

Store tanker på en lille blog…..måtte have luft……

savner egentlig at blogge…..

Det er da en start 🙂

En tanke om “2012 – et år der blot skal glemmes eller ?”

  1. Søde Stine. 2012 forspildte chancen for at blive et godt år allerede da det var to dage gammelt. Og lige meget hvad det finder på af gode ting, er det for sent… Så vi må glæde os over at 2011 var et godt år. Og prøve ikke at spilde tiden men bruge den på det vi virkelig vil.
    Kh Sofie

Der er lukket for kommentarer.