Italiensk inspireret pastasalat

500 g pasta penne, 600 g stegt kyllingefilet skåret i mundrette stykker, 250 g fintstrimlede soltørrede tomater i olie, 1 rød chili i tynde skiver, 1 lille finthakket rødløg, 200 g frisk babyspinat, 200 g Feta, 1-1.5 dl. Olie, 3 tsk. koncentreret tomatpuré.

  1. Kog pastaen, dryp godt af og afkøl.
  2. Bland olie og tomatpuré og vend det i den afkølede pasta.
  3. Tilsæt kyllingestrimler, chili, soltørrede tomater, rødløg, feta og babyspinat.

Servér med ciabatta, Baguettes og Hjemmerørt Hvidløgssmør eller købte hvidløgsflutés.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.