Is fra himmelen! Ben & Jerry’s Ice Cream

Dette indlæg har ligget i over en uge i “Drafts”….fordi ugen bragte et to dages migræneanfald og nu en dejlig forårsforkølelse og ondt i halsen…men nu skal den altså på…

Vores gode ven Casper kom forbi forleden og mente, at vi skulle have “lidt ekstra lækkert” oven på aftensmaden, efter børneputtetid”. Han købte sammen med Jesper, hvad der må betegnes som Häagen-Dazs is på syretrip.

ice cream craving

Det er sjældent, at smagen er proportional med den efterfølgende dårlige samvittighed, men det gør sig faktisk gældende her, især for Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie. Lad dig ikke narre af billedet, der er ikke tale om et bæger almindelig is.

NØJ hvor ér den bare fantastisk. Blød chokoladeis med hele stykker af klistret brownie. Kombinationen er helt perfekt. Prisen for at stykke af “himmelen”… 89 kr for 2 x en halv liter, men det var det værd! Der er sikkert også en pris for den halve liter, men den har jeg ikke lige styr på 🙂 2 er jo egentlig også en meget passende mængde, og man kan jo bare fryse den ene ned til en “rainy day”

Som en service til dig, der nu sidder og tænker, at det bare skal prøves, så er her et link, så du kan finde den nærmeste 7’elleven forhandler.

En lille advarsel skal dog lyde fra mig. Du kan jo gå hen og blive TOTALT afhængig. Skulle det ske, at der ryger lidt på sidebenene som følge af lidt rigelig iskonsumering, så klik evt. her.

Jeg er i alle tilfælde ikke skræmt af kalorierne og skal helt sikkert have sådanne et par bægre næste gang jeg skal have en aleneaften med ro, chick-flick film eller en god bog, og benene oppe.

2 tanker om “Is fra himmelen! Ben & Jerry’s Ice Cream”

  1. Isen smager fantastisk, ingen tvivl om det. Grunden til der “kun” er ½ liter i en bøtte er at hvis der var mere ville man spise så meget at man eksploderede.

    Der må også være en hemlig ingrediens, for selv om man spise rigtig meget, så får man det ikke ”for meget sukker” dårligt

  2. Den er sindsyg god !! … ved du hvad casper .. tror sgu jeg køber 2 når vi skal ud til Sviger…måske bliver der lidt tilbage til aftenen tennisfinale…hmmm .. nej .. nok ikke !

Der er lukket for kommentarer.