Æggekage i ovn

Æggekage i ovn

Æggekage: 10 æg, 4 spsk mel, 5 dl. minimælk, salt og peber

Tilbehør: 300 g sliced bacon (den grønne slagter), 600 g friske cherrytomater, salt, peber, 1/2 tsk olivenolie, 1/2 tsk oregano, Purløg, Fibertrim fra bageren

 

Æggekage:

  1. Mel piskes med mælken og de hele æg tilsættes. Krydr med salt og peber.
  2. Et ovnfast fad beklædes med gennemvædet bagepapir og æggemassen hældes i.
  3. Fadet sættes i ovnen ca 30 min. ved 175- 200 °.

Tilbehør:

  1. Bacon skiverne steges sprøde.
  2. Tomaterne vaskes, og lav da et kryds i toppen.
  3. Placer derefter tomaterne i et ovnfast fad, pensl med olie og drys med salt, peber og oregano.
  4. Bag tomaterne 20-25 minutter med æggekagen

Inden servering lægges bacon ovenpå æggekagen og der drysses med purløg. tomaterne serveres ved siden af sammen med brødet.

Print denne post Print denne post