Ovnbagte kartofler: 1 kg skrællede kartofler, ½ tsk fint salt, ½ tsk friskkværnet peber, 50 g smeltet smør
Skinke: 1 lille skinke (ca. 1 kg)
Grønsager: 200 g små gulerødder i halve, 300 g fine ærter
Sauce: ½ L Karolines Køkken bearnaisesauce og evt. ekstra Bearnaiseessens.
Ovnbagte kartofler:
- Riv kartoflerne groft og kom dem i en skål.
- Vend salt, peber og smeltet smør i.
- Anbring et stykke bagepapir i en bradepande og fordel kartoffelblandingen heri.
- Bag kartoflerne næstøverst i ovnen ved ca. 250° i ca. 35 min.
Skinke:
- Kog skinken efter anvisningen på pakken
Grønsager:
- Kog/blancher grøntsagerne efter smag
Sauce:
- Kom saucen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring, smag ev.t til med ekstra Bearnaiseessens.