Koteletter: 4 svinekoteletter (ca. 600 g),2 spsk hvedemel, ½ tsk groft salt, friskkværnet peber, 1/8 tsk cayennepeber, ½ tsk edelsüsspaprika, 1 spsk oliemargarine
Grønsagssauce: 2 zittauerløg i både (ca. 100 g), 1 lille knust fed hvidløg, 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g), 1 grøn peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g), 1 dåse flåede tomater (ca. 400 g), 1 tsk engelsk sauce, 1 tsk groft salt, friskkværnet peber, 1 dl Karolines Køkken fromage frais 0,3%, 1 spsk hvedemel
Ris: 3 dl jasmin eller basmatiris, ½ tsk salt, 5 dl vand.
Koteletter:
- Vend koteletterne i en blanding af mel, salt, peber, cayennepeber og paprika.
- Brun koteletterne ca. 2 min. på hver side.
- Tag dem op og hold dem varme.
Grønsagssauce:
- Kom løg, hvidløg, rød og grøn peberfrugt i panden, og svits det i ca. 4 min.
- Tilsæt tomater med væde, engelsk sauce, salt og peber og bring saucen i kog.
- Læg koteletterne i saucen og lad retten koge videre under låg i ca. 5 min.
- Tag koteletterne op og hold dem varme.
- Rør fromage frais og mel sammen og kom jævningen i saucen. Lad den koge ca. 3 min. under omrøring.
- Smag til.
- Anret koteletterne i et dybt fad sammen med grønsagssaucen.
Ris:
- I en gryde koges de 3 dl ris, ½ tsk salt, 5 dl vand i 10 minutter. dernæst tages risene af kogepladen og lades da hvile i endnu 10 minutter.