Indbagt Kartoffelsalat

Indbagt kartoffelsalat

10 nye kartofler, 1 lille løg, 2 spsk frisk oregano, 1 spsk frisk persille, 1 spsk frisk timian, 2 dl cremefraiche 38%, 1 tsk dijonsennep, 1-2 tsk kapers, 1 tsk salt, Peber, 1 stor rulle butterdej, 1 æg til pensling

  1. Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre. Køl Kartoflerne af og skær dem i mindre stykker.
  2. Pil og hak løget fint.
  3. Hak oregano, timian og persille fint.
  4. Rør kartofler, krydderurter, løg, cremefraiche, sennep, kapers sammen og smag til med salt og peber.
  5. Rul butterdejen ud.
  6. Fordel kartoffelsalaten midt på den ene halvdel af dejen, pensl kanterne med sammenpisket æg. Fold fold dejen ind over fyldet. Fold kanterne sammen og tryk efter med en gaffel.
  7. Pensl hele dejens overflade med sammenpisket æg.
  8. Bag kartoffelpakken i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min, indtil den er gylden og sprød.

Servers nybagt alene til en god salat med godt, groft brød. Eller server til nystegt/nygrillet kød ligeledes med salat og brød.

Print denne post Print denne post