10 nye kartofler, 1 lille løg, 2 spsk frisk oregano, 1 spsk frisk persille, 1 spsk frisk timian, 2 dl cremefraiche 38%, 1 tsk dijonsennep, 1-2 tsk kapers, 1 tsk salt, Peber, 1 stor rulle butterdej, 1 æg til pensling
- Skrub kartoflerne og kog dem til de er møre. Køl Kartoflerne af og skær dem i mindre stykker.
- Pil og hak løget fint.
- Hak oregano, timian og persille fint.
- Rør kartofler, krydderurter, løg, cremefraiche, sennep, kapers sammen og smag til med salt og peber.
- Rul butterdejen ud.
- Fordel kartoffelsalaten midt på den ene halvdel af dejen, pensl kanterne med sammenpisket æg. Fold fold dejen ind over fyldet. Fold kanterne sammen og tryk efter med en gaffel.
- Pensl hele dejens overflade med sammenpisket æg.
- Bag kartoffelpakken i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min, indtil den er gylden og sprød.
Servers nybagt alene til en god salat med godt, groft brød. Eller server til nystegt/nygrillet kød ligeledes med salat og brød.
Print denne post