Gillede svinekoteletter med gulerødder i ovn

Grillede svinekoteletter med gulerødder i ovn

Set i et af mine gamle “Magasinet Mad”-blade

Koteletter: 4 svinekoteletter, 1/2 spsk. olivenolie, saltflager, friskkværnet peber, 1/2 dl friske oreganoblade

Gulerødder: 1 kg blandede gulerødder (orange, gule, lilla og hvide, usprøjtet appelsin – revet skal og saft, 2 spsk. olivenolie, 5 kviste frisk estragon, saltflager, friskkværnet peber

Pynt: 150 g smulret fetaost, frisk oregano

Gulerødder:

  1. Tænd ovnen på 250°.
  2. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i 10 cm lange stave. Pil hvid-løgene, og skær dem i grove stykker.
  3. Bland gulerødder, hvidløg, appelsinskal og -saft, olivenolie, estragonblade, salt og peber.
  4. Bred blandingen ud på en plade med bagepapir, og steg det ca. 15 minutter øverst i ovnen.

Koteletter:

  1. Gnid koteletterne med olivenolie, og krydr med salt, peber og oregano.
  2. Grill koteletterne på grillpande eller grill, ca. 2 minutter på hver side.
  3. Slut af med at drysse fetaosten over gulerødderne, pynt med frisk oregano.

Print denne post Print denne post