Set i et af mine gamle “Magasinet Mad”-blade
Koteletter: 4 svinekoteletter, 1/2 spsk. olivenolie, saltflager, friskkværnet peber, 1/2 dl friske oreganoblade
Gulerødder: 1 kg blandede gulerødder (orange, gule, lilla og hvide, usprøjtet appelsin – revet skal og saft, 2 spsk. olivenolie, 5 kviste frisk estragon, saltflager, friskkværnet peber
Pynt: 150 g smulret fetaost, frisk oregano
Gulerødder:
- Tænd ovnen på 250°.
- Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i 10 cm lange stave. Pil hvid-løgene, og skær dem i grove stykker.
- Bland gulerødder, hvidløg, appelsinskal og -saft, olivenolie, estragonblade, salt og peber.
- Bred blandingen ud på en plade med bagepapir, og steg det ca. 15 minutter øverst i ovnen.
Koteletter:
- Gnid koteletterne med olivenolie, og krydr med salt, peber og oregano.
- Grill koteletterne på grillpande eller grill, ca. 2 minutter på hver side.
- Slut af med at drysse fetaosten over gulerødderne, pynt med frisk oregano.