Pitabrød med oksekød/karryfyld

Pitabrød

Oksekød/karryfyld: 500 g hakket magert oksekød, 1 finthakket løg, 2 stilke bladselleri skåret i små tern, 2 tsk karry, 4 spsk sojasauce, Salt og peber

Cremefraiche dressing: 2 dl mayonnaise, 3 dl cremefraiche 18 %, Salt og peber, En anelse sukker, Citronsaft, Finthakket Purløg

Tilbehør i øvrigt: røde peberfrugter, majs, agurk, icebergsalat, tomater

Oksekød/karryfyld:

  1. Steg kødet til det har skiftet farve.
  2. Tilsæt løg og bladselleri sammen med karry og steg i nogle minutter.
  3. Tilsæt sojasauce og skru ned for varmen.
  4. Lad retten småsimre ca. 10 minutter under låg.
  5. Tag låget af og kog videre til næsten alt væsken er fordampet.
  6. Smag til med salt og peber.

Cremefraiche dressing:

  1. Bland ingredienserne sammen og smag til. Den skal være mild, rund og cremet.
  2. Slut af med at blande lidt fintsnittet purløg i.

Varm Pitabrødene efter anvisningen på pakken

Server med salat og grønsagerne i små tern

Print denne post Print denne post