Pitabrød
Oksekød/karryfyld: 500 g hakket magert oksekød, 1 finthakket løg, 2 stilke bladselleri skåret i små tern, 2 tsk karry, 4 spsk sojasauce, Salt og peber
Cremefraiche dressing: 2 dl mayonnaise, 3 dl cremefraiche 18 %, Salt og peber, En anelse sukker, Citronsaft, Finthakket Purløg
Tilbehør i øvrigt: røde peberfrugter, majs, agurk, icebergsalat, tomater
Oksekød/karryfyld:
- Steg kødet til det har skiftet farve.
- Tilsæt løg og bladselleri sammen med karry og steg i nogle minutter.
- Tilsæt sojasauce og skru ned for varmen.
- Lad retten småsimre ca. 10 minutter under låg.
- Tag låget af og kog videre til næsten alt væsken er fordampet.
- Smag til med salt og peber.
Cremefraiche dressing:
- Bland ingredienserne sammen og smag til. Den skal være mild, rund og cremet.
- Slut af med at blande lidt fintsnittet purløg i.
Varm Pitabrødene efter anvisningen på pakken
Server med salat og grønsagerne i små tern
Print denne post