Laksepakker: 4 laksefiletter uden skind, 4 små tomater (hakkede, uden kerner), 2 finthakkede skalotteløg, 2 spsk finthakket basilikum, 8 tsk friskpresset citronsaft, 4 tsk olivenolie, salt, friskkværnet peber
Tilbehør: 400-500 g frisk pasta og evt. ciabatta
Laksepakker:
- Rør tomat, skalotteløg, basilikum, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen i en skål.
- Skyl laksefiletterne og dup dem tørre.
- Klip 4 stykker bagepapir på 30*30 cm.
- Læg en laksefilet midt på hvert stykke bagepapir og fordel tomatblandingen ovenpå.
- Luk papiret godt sammen omkring fisken, så kanterne er helt tætte, og læg pakkerne på en bageplade.
- Bag laksepakkerne ved 200 grader i ca 15 minutter.
- Læg pakkerne over på tallerkner og åbn dem ved bordet.
Server med friskkogt pasta og evt. ciabattabrød.

Opsamling

Opskriftsnavn
Laksepakker med tomat, basilikum og pasta
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering




