1 spsk oliemargarine, 3 hakkede løg, 2 hakkede fed hvidløg, 200 g hakket oksekød, 1 liter oksebouillon, 1 lille dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g), 1 ds hakkede tomater (blendes), 1 spsk paprika, 1 tsk groft salt, friskkværnet peber, 50 g tørret pasta, fx suppehorn, 100 g creme fraiche 1%, 1 spsk mel
Tilbehør: groft brød
- Svits løg og hvidløg i oliemargarinen.
- Tilsæt oksekødet lidt ad gangen og svits det, til det har skiftet farve.
- Tilsæt bouillon, tomatpure, blendede hakkede tomater, paprika, salt og peber.
- Lad suppen koge ved svag varme under låg i ca. 2 minutter.
- Tilsæt suppehorn og kog i ca. 4 minutter.
- Rør creme fraiche og mel sammen til en jævning og rør blandingen i suppen.
- Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2-5 minutter, indtil den er let jævnet.
- Smag til med salt og peber.