Oksekødssuppe med tomat

1 spsk oliemargarine, 3 hakkede løg, 2 hakkede fed hvidløg, 200 g hakket oksekød, 1 liter oksebouillon, 1 lille dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g), 1 ds hakkede tomater (blendes), 1 spsk paprika, 1 tsk groft salt, friskkværnet peber, 50 g tørret pasta, fx suppehorn, 100 g creme fraiche 1%, 1 spsk mel

Tilbehør: groft brød

  1. Svits løg og hvidløg i oliemargarinen.
  2. Tilsæt oksekødet lidt ad gangen og svits det, til det har skiftet farve.
  3. Tilsæt bouillon, tomatpure, blendede hakkede tomater, paprika, salt og peber.
  4. Lad suppen koge ved svag varme under låg i ca. 2 minutter.
  5. Tilsæt suppehorn og kog i ca. 4 minutter.
  6. Rør creme fraiche og mel sammen til en jævning og rør blandingen i suppen.
  7. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2-5 minutter, indtil den er let jævnet.
  8. Smag til med salt og peber.

Print denne post Print denne post