Kylling i karry med kokosmælk, squash og gulerod

500 g kyllingeinderfilet eller filet, salt friskkværnet peber, 2 tsk olie, 2 tsk god karry, 4 slanke squash i tykke skiver eller grove tern, 2 gulerødder i strimler, 1 lille dåse kokosmælk (160 ml), ca 2 dl hønseboullion, koriander el. basilikum til pynt.

Tilbehør: 240 g Basmatiris kogt efter anvisningen på pakken, 4 spsk mangochutney og 4 hjemmebagte Naan (se link)

  1. Dup kyllingen tør, del fileterne i stykker på ca. 2×3 cm, og drys dem med lidt salt og peber.
  2. Varm olien op og rist karryen kortvarigt.
  3. Steg derefter kyllingestykkerne gyldne i ca. 5 minutter under omrøring.
  4. Tilsæt squash og steg yderligere i 4-5 minutter.
  5. Krydr med salt og peber, hæld kokosmælk og boullion ved, og lad det hele snurre i ca 5 min ved god varme.
  6. Check krydringen og server rygende varm.

Print denne post Print denne post