Ovnbagte kartofler: 1 kg skrællede kartofler, ½ tsk fint salt, ½ tsk friskkværnet peber, 50 g smeltet smør
Hakkebøffer: 500 g magert, hakket oksekød, 25 g smør, ½ tsk groft salt, friskkværnet peber
Grønsager: 200 g karotter, 300 g broccolibuketter
Sauce: ½ L Karolines Køkken Whiskeysauce .
Ovnbagte kartofler:
- Riv kartoflerne groft og kom dem i en skål.
- Vend salt, peber og smeltet smør i.
- Anbring et stykke bagepapir i en bradepande og fordel kartoffelblandingen heri.
- Bag kartoflerne næstøverst i ovnen ved ca. 250° i ca. 35 min.
Hakkebøffer:
- Form kødet til 4 bøffer.
- Steg bøfferne ved jævn varme ca. 4 min. på hver side eller til de er gennemstegte.
- Drys med salt og peber og lad bøfferne hvile tildækket.
Grønsager:
- Kog/blancher grøntsagerne efter smag.
Sauce:
- Kom saucen i en tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.