Marcipan-marengskager (8 stk)

Husk at skaffe noget der minder om linseforme 🙂 …. 8 stk….

Start med at pensle formene med smeltet smør og drys derefter med sukker.

Marcipanmasse: 150 g revet marcipan, 1 1/2 æg, 1 1/2 spsk mel, 1/2 tsk vanillesukker, 1 spsk limesaft, 1 tsk revet (usprøjtet limeskal)

Mareng: 1 æggehvide, 40 g sukker

Marcipanmasse:

  1. Rør den revne marcipan med æg og tilsæt derefter mel, vanillesukker, limesaft og -skal.
  2. Fordel dejen i formene.

Marengs:

  1. Pisk æggehviden stiv med sukkeret og læg et lag marengsmasser over hver kage med en paletkniv.

Bag kagerne ved 175° i 20 minutter, og lad dem køle helt af ( mindst 1 time) inden formene fjernes. Kagens marengslåg er meget skrøbeligt, så vær forsigtig.

Kan serveres med friske bær frugtsorbet eller anden is.

Print denne post Print denne post