Grønsagsfyldt laksefilet

4 skiver laksefilet(á ca. 150 g), 1 tsk. flagesalt, 1 gulerod, 1 persillerod, 1/2 porre, den grønne del, 50 g smør,
1 tsk. karry, 1 tsk. citronsaft, 1/2 tsk. salt

Tilbehør: nye kogte kartofler, citronbåde og grøn salat

  1. Sæt ovnen på 225°.
  2. Skær et snit på langs ad laksefiletstykkerne, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt.
  3. Skræl gulerod og persillerod og hak det fint. Rens porren, og hak den fint.
  4. Rør smøret blødt med karry, citronsaft og salt, og bland derefter grønsagerne deri.
  5. Fyld grønsagssmøret i revnerne i laksen. Sæt laksen midt i ovnen ca. 15 minutter.  Serveres straks.

Print denne post Print denne post