Kartoffelsuppe – italian style

3-4 salsicciapølser, olivenolie, 1 hakket løg, 2 stilke snittede bladselleri, 1 liter hønseboullion, 1-2 dl fløde, 2-300 g kartofler i skiver, 200 g palmekål, salt og friskkværnet peber

Topping: 200 g bacon terninger, persille

Desuden: godt brød

  1. Klem farsen ud af pølserne, og steg den i lidt olivenolie.
  2. Lad farsen brune let.
  3. Tilsæt løg og bladselleri, og sautér kort, uden at grøntsagerne tager farve.
  4. Hæld boullin og fløde på, og kog op.
  5. Tilsæt kartoflerne, og lad dem simre i suppen i 15-20 minutter .
  6. Snit palmekålen groft, kassér den nederste ende af kålen. og kom den med i suppen,
  7. Den skal have ca. 10 minutter.
  8. Smag til inden servering.
  9. Rist baconen sprød og anret suppen i store varme skåle eller dybe tallerkner.
  10. Top med bacon og persille, og servér straks.

[print Link]