Teriyaki Wok

Teriyaki-wok

400 g wokstrimler (gerne kalv), 1 løg, 2 gulerødder, 250 g broccoli, 1 spsk oliemargarine, ½ tsk groft salt, ¾ dl teriyakisauce , 2 spsk sojasauce, 1 tsk sambal oelek, ¼ liter Karolines Køkken madlavningsfløde 18%

Tilbehør: 240 g brune ris tilberedt efter anvisningen på pakken.

  1. Pil og skræl løg og gulerødder. Skær dem i skiver.
  2. Del broccolien i små buketter.
  3. Brun kødet i oliemargarine – lidt ad gangen i en stor stegepande eller wok. Krydr med salt.
  4. Tag kødet op, og svits grønsagerne. Hæld kødet tilbage og tilsæt teriyakisauce, sojasauce, sambal oelek og fløde.
  5. Lad retten koge et par minutter.

Print denne post Print denne post