Daimkage

Marengs: 2 past. æggehvider, 180 g sukker

Creme: 2 past. æggeblommer, 90 g sukker, 3 dl fløde, 2 dobbelte daim (ca 120g)

Marengs:

  1. Pisk sukker og æggehvider til marengsmasse.
  2. Hæld massen i en godt smurt og bagepapirklædt springform og bag ved 150 grader i ca. 1½ time.
  3. Afkøl efter bagning marengsen på en rist

Creme:

  1. Pisk blommer og sukker til en luftig æggesnaps.
  2. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen.
  3. Grovhak Dajm og vend det i cremen (gem evt lidt til pynt).
  4. Læg marengsbunden tilbagfe i springformen og hæld cremen indover.
  5. Sæt kagen minimum 2 timer i fryseren.
  6. Står kagen længere end 2 timer på frost, bør den tages ud ca ½ time før den skal serveres.

Kan evt. pyntes med flødeskum og hakket Dajm

Print denne post Print denne post