- Stine's Blog - https://somes.dk -

Wraps med kylling og pestorisotto

1¼ dl løse ris, 1 hakket løg, 2½ dl hønsebouillon, 25 g + 25 g oliemargarine, 250 g kyllingeinderfilet, 200 g hytteost,  3 spsk pesto (hjemmelavet eller færdiglavet på glas), 4-8 tortillas, 200 g snittet iceberg eller kinakål

  1. Svits løg og ris i oliemargarinen, tilsæt bouillon og kog ved svag varme og under låg i ca. 20 min.
  2. Risene skal stadig være ret løse.
  3. Skær kyllingekødet i strimler, krydr med salt og peber, samt steg sprødt i resten af oliemargarinen.
  4. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken.
  5. Bland risotto og hytteost med pesto.
  6. Fordel nu fyld efter smag på tortillaerne. og rul sammen til wraps.