- Stine's Blog - https://somes.dk -

Penne a la Limone

500  penne, 200 g babyspinat, 2½ dl ricotta, 1 usprøjete citron, 1 tsk chiliflager, 50 g revet parmesan, salt og friskkværnet peber

  1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på posen, kun til pastaen er al dente
  2. Tag 2½ dl af kogevandet fra til senere
  3. Skyl spinat i et dørslag, og lad det ligge der, mens det varme pastavand hældes fra pastaen hældes over.
  4. Vend pasta og spinat sammen, og hold det varmt i gryden med låg på.
  5. Skyl citronen og riv skallen fint, samt pres saften.
  6. Rør ricotta med citronskal, citronsaft, chiliflager og parmesan samt salt og peber
  7. hæld sovsen over pastaen og vend det sammen til en cremet pastaret
  8. Server  straks med mere revet parmesan til